Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
POPULARNE ARTYKUŁY
- Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
- Bor - funkcje, zapotrzebowanie i źródła
- Jak wykorzystać fusy z kawy? Kilka ciekawych pomysłów
- Prażone czy smażone? - jest różnica!
- Burrito, taco, quesadilla, enchilada - czym się różnią? Sprawdź przepisy
- Przewodnik po serach żółtych
- Oscypek - skład, wartości odżywcze, właściwości
- Przegląd rosyjskich deserów
POPULARNE PRZEPISY
- Łosoś w galarecie
Do garnka wlej 2 litry wody, włóż włoszczyznę, listek laurowy i ziele... - Domowa grochówka wojskowa
Do garnka wlewamy 2 litry wody, a następnie wrzucamy kości wieprzowe i... - Mintaj zapiekany z pomidorami
Cebulę obierz, drobno posiekaj i podsmaż na rozgrzanym oleju. Gdy się... - Klops z papryką i ogórkiem
Piekarnik rozgrzej do 180 st. C. Bułki namocz w wodzie lub mleku,... - Wytrawna tarta z dynią, kozim serem i ziarnami
Pokrojoną w kostkę dynię pieczemy w piekarniku przez ok. 20 minut. Formę... - Kawowa rolada bezowa z advocatem
Białka ubij ze szczyptą soli na sztywną pianę. Pod koniec ubijania... - Świąteczny pasztet rybny
Ziemniaki obierz, ugotuj i zmiksuj. Marchewki obierz i ugotuj. Rybę... - Sałatka z winogronami, gruszkami i serem pleśniowym
Ser pokrój w kostkę. Gruszkę umyj, osusz, usuń gniazdo nasiennie i...
CZY WIESZ, ŻE
Nie należy przechowywać żywności w otwartych puszkach. Otwarte puszki to źródło szkodliwych metali, które w każdej chwili mogą przedostać się do znajdującej się w nich żywności. Podczas otwierania puszki, uszkodzona zostaje powłoka lakierowana, która w zamkniętej puszce ma za zadanie chronić przed kontaktem żywności z metalem. Dlatego też po otwarciu jakiejkolwiek konserwy, jej zawartość należy niezwłocznie przełożyć do pojemnika.
OSTATNIO NA FORUM
Blender kielichowy jaki powinnam zakupić? »Delmak Witam może nie w temacie . Chce kupić blender kielichowy żeby robić sobie...
Czujnik parkowania »pady Czujnik mi nie działa. Jak sprawdzić, dlaczego? Nawet nie wiem, od czego...
LOSOWA DIETA
Dieta w uchyłkowatości jelita grubegoZałożenia - dieta w uchyłkowatości jelita grubego: Powstawanie uchyłków (wpukleń błony śluzowej) jelita grubego jest nierozerwalnie związane z nieodpowiednim żywieniem, choć stwierdzono również pewien wpływ czynników genetycznych. Najczęściej schorzenie to występuje u osób, które skończyły 40. rok życia. Uchyłki mogą powstawać w różnych... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła