KasiaD napisał/a:
Ja już od jakiegoś czasu używam ksylitol. Jego cena też niestety jest wysoka.Za zdrowe alternatywy cukru niestety trzeba płacić Pamiętajmy jednak wybieramy ksylitol fiński, nie chiński!
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
Ja już od jakiegoś czasu używam ksylitol. Jego cena też niestety jest wysoka.Za zdrowe alternatywy cukru niestety trzeba płacić Pamiętajmy jednak wybieramy ksylitol fiński, nie chiński!
|
|
Od dłuższego czasu zastępuję zwykły cukier erytrytolem i mogę z czystym sumieniem polecić
Założenia - dieta Ewy Kuryło: Od pięciu lat cała moja rodzina nie jada wołowiny i wieprzowiny. Zamiast nich przyrządzamy kurczaka, indyka lub ryby. Oczywiście jadamy dużo warzyw, pijemy soki i wodę mineralną. Ostatnio jednak zrezygnowałam z kupowania soi, bo nie na wszystkich opakowaniach jest informacja, czy jest modyfikowana genetycznie.... WIĘCEJ