Świetny pomysł z ugotowaniem rosołu na filecie z kurczaka. Na pewno będzie mniej tłusty niż ten gotowany tradycyjną metodą.
» przejdź do wątkuForum dyskusyjne
powrót
Wszystkie posty użytkownika Nikki
Może ta dieta jest dobra na krótką metę jeśli chcemy np. wcisnąć się sukienkę na imprezę, ale na pewno taka dieta na dłuższy okres jest niezdrowa.
» przejdź do wątkuMoim zdaniem to taka dieta doprowadzi do dużych niedoborów witamin...a humor wcale nie będzie na niej lepszy bo przy 1000 kcal będziemy ciągle głodni a nie oszukujmy się - czekoladą się nie najemy.
» przejdź do wątkuGratuluję! Dieta moim zdaniem świetnie ułożona... A taki wynik głównie tylko samą dietą to naprawdę sukces.
» przejdź do wątkuJa niestety nie miałam przyjemności spróbować takiego zabiegu, ale na pewno jest relaksujący bo brzmi smakowicie...
» przejdź do wątku
karolciacz napisał/a:
Mój sposób to po prostu jedzenie regularnych posiłków w nie za dużych ilościach. Po prostu jem mniej, ale częściej. Do tego też czasem coś ćwiczę, ale ostatnio nie mam czasu, ani możliwości. Dieta to podstawa sukcesu ;)W pełni się zgadzam, że dieta to podstawa sukcesu, ale ćwiczenia te z się przydają w walce o zgrabną sylwetkę.

freelancer napisał/a:
Ja polecam smarowanie rzęs olejkiem rycynowym, daje doskonałe efekty i kosztuje kilka złotych :)Niestety olejek rycynowy bardzo podrażnia moje oczy.

Zgadzam się, że w osiągnięciu sukcesu najważniejsza jest nasza psychika. Jeśli wierzymy w siebie i mamy silną motywację to możemy góry przenosić, natomiast zły stan psychiczny sprawia, że nawet mały kamyk staje się problemem nie do pokonania.
Niestety walka z cellulitem musi odbywać się na kilka polach. Same kremy nam nie pomogą. Kluczem do sukcesu jest więc prawidłowa dieta + regularne ćwiczenia + masaże i kremy. Wtedy dopiero bardzo zwiększamy swoje szanse na gładką skórę, ale nawet to wszystko gwarancji nam niestety nie da.
» przejdź do wątku