Dzisiaj jest: Niedziela, 16.03.2025 Imieniny: Izabeli i Hilarego

Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Forum dyskusyjne

powrót
Wszystkie posty użytkownika Nikki
Nikki

Przepisy: 250

Świetny pomysł z ugotowaniem rosołu na filecie z kurczaka. Na pewno będzie mniej tłusty niż ten gotowany tradycyjną metodą.
» przejdź do wątku

Nikki

Może ta dieta jest dobra na krótką metę jeśli chcemy np. wcisnąć się sukienkę na imprezę, ale na pewno taka dieta na dłuższy okres jest niezdrowa.
» przejdź do wątku

Nikki

Moim zdaniem to taka dieta doprowadzi do dużych niedoborów witamin...a humor wcale nie będzie na niej lepszy bo przy 1000 kcal będziemy ciągle głodni a nie oszukujmy się - czekoladą się nie najemy.
» przejdź do wątku

Nikki

Gratuluję! Dieta moim zdaniem świetnie ułożona... A taki wynik głównie tylko samą dietą to naprawdę sukces.
» przejdź do wątku

Nikki

Moje gratulacje!
» przejdź do wątku

Nikki

Ja niestety nie miałam przyjemności spróbować takiego zabiegu, ale na pewno jest relaksujący bo brzmi smakowicie...-P
» przejdź do wątku

Nikki

karolciacz napisał/a:
Mój sposób to po prostu jedzenie regularnych posiłków w nie za dużych ilościach. Po prostu jem mniej, ale częściej. Do tego też czasem coś ćwiczę, ale ostatnio nie mam czasu, ani możliwości. Dieta to podstawa sukcesu ;)
W pełni się zgadzam, że dieta to podstawa sukcesu, ale ćwiczenia te z się przydają w walce o zgrabną sylwetkę.;)
» przejdź do wątku

Nikki

Bardzo przydatne wskazówki-)
» przejdź do wątku

Nikki

freelancer napisał/a:
Ja polecam smarowanie rzęs olejkiem rycynowym, daje doskonałe efekty i kosztuje kilka złotych :)
Niestety olejek rycynowy bardzo podrażnia moje oczy. Dlatego musiałam poszukać czegoś innego i mogę polecić rumiankową pomadkę z alterry. U mnie świetnie się sprawdza i również nie jest droga.
» przejdź do wątku

Nikki

Zgadzam się, że w osiągnięciu sukcesu najważniejsza jest nasza psychika. Jeśli wierzymy w siebie i mamy silną motywację to możemy góry przenosić, natomiast zły stan psychiczny sprawia, że nawet mały kamyk staje się problemem nie do pokonania.
» przejdź do wątku

Nikki

Niestety walka z cellulitem musi odbywać się na kilka polach. Same kremy nam nie pomogą. Kluczem do sukcesu jest więc prawidłowa dieta + regularne ćwiczenia + masaże i kremy. Wtedy dopiero bardzo zwiększamy swoje szanse na gładką skórę, ale nawet to wszystko gwarancji nam niestety nie da.
» przejdź do wątku

Nikki

Ja używam żeli z firmy Ziaja. Są niedrogie i według mnie bardzo dobre.
» przejdź do wątku

Nikki

Ja czytałam, że na cellulit bardzo pomagają masaże bańkami chińskimi.
» przejdź do wątku