Dzisiaj jest: Piątek, 26.04.2024 Imieniny: Marii i Marcelego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Dorsz z cebulą


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

inna

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 50 dag  filetów (płatów) z dorsza
  • 2 sztuki cebule
  • pół cytryny
  • pieprz
  • sól

Sposób przyrządzania:

  1. Podzielić płaty na porcje, skropić cytryną i odstawić na pół godziny. Na każdym kawałku ryby posypanym solą i pieprzem, położyć cząstkę cebuli. Usmażyć ryby z resztą cebuli. Podawać z ziemniakami i surówką.
Smacznego !


Źródło przepisu: książka przepisy czytelników


Przepis dodany przez:

Posty : 0

Przepisy: 131


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE