Dania mięsne
Soczyste potrawy na bazie mięsa w wielu odsłonach
Dania rybne i owoce morza
Skarby wód podane w niebanalny sposób
Dania warzywne (wegetariańskie)
Jarskie dania na ciepło i na zimno
Dania świąteczne
Potrawy na Wielkanoc, Boże Narodzenie i inne święta
Potrawy z grilla
Najlepsze dania i potrawy z grilla - szaszłyki, mięsa, warzywa
Sosy i dipy
Dyskretne akcenty uświetniające smak Twoich dań
Zupy
Delikatne kremy, gęste zupy i inne płynne pyszności
Przystawki i zakąski
Małe co nieco na dobry początek
Sałatki i surówki
Kolorowe, mięsne, wegetariańskie - sałatki i surówki na każdą okazję
Drinki i napoje
Kolorowe, ciepłe lub orzeźwiające na każdą okazję, bez i z alkoholem
Ciasta i desery
Zniewalające desery, ciasta i ciasteczka czyli słodkie pychotki
DODAJ PRZEPIS
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
POPULARNE ARTYKUŁY
- Prażone czy smażone? - jest różnica!
- Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
- Egzotyczne azjatyckie słodkości
- Przewodnik po serach żółtych
- Cholesterol i trójglicerydy - interpretacja wyników i ich proporcji. Inne czynniki chorób sercowo-naczyniowych
- Wygląd kupy wiele mówi o twoim zdrowiu!
- Burrito, taco, quesadilla, enchilada - czym się różnią? Sprawdź przepisy
- Zmiany w białkach, tłuszczach, węglowodanach i witaminach podczas przetwarzania i przechowywania
POPULARNE PRZEPISY
- Kawowa rolada bezowa z advocatem
Białka ubij ze szczyptą soli na sztywną pianę. Pod koniec ubijania... - Zapiekanka z łososia ze szpinakiem
Szpinak dokładnie umyj, osusz i odstaw na sicie do ocieknięcia, a... - Makaron z młodym szpinakiem i rzodkiewką
Makaron ugotuj w osolonej wodzie, odcedź. Czosnek obierz, drobno... - Pieczeń barania na ostro
Oczyszczony z błon i tłuszczu udziec wycieramy ściereczką obficie... - Zupa serowo-pieczarkowa z pulpecikami
Mięso mielone połącz z posiekaną cebulą, 1 jajkiem, bułką tartą oraz... - Sałatka z wędzonego kurczaka podawana na cykorii
Kurczaka razem z odsączonym z zalewy ananasem pokrój w kostkę i wrzuć do... - Klops z papryką i ogórkiem
Piekarnik rozgrzej do 180 st. C. Bułki namocz w wodzie lub mleku,... - Roladki z cukinii z twarogiem i rzodkiewką
Cukinie umyj i pokrój wzdłuż w cienkie paski. Oprósz solą i odstaw na 30...
CZY WIESZ, ŻE
Sałatki, które najczęściej jemy w porze obiadowej powinny być zawsze z dodatkiem zawierającym tłuszcz. I wcale nie chodzi tu o mięso, ale o to, co dodajemy do naszych sałatek. Warzywa i owoce, z których składają się sałatki zawierają w sobie zarówno witaminy rozpuszczalne w wodzie, jak i tłuszczach, dlatego ważne jest, aby dodawać do sałatek oliwę, jogurt czy też olej - oczywiście w nieznacznych ilościach, żeby nie zwiększać dodatkowo kaloryczności, ale po to, by witaminy A, D, E i K - czyli te rozpuszczalne właśnie w tłuszczach, były dla nas lepiej przyswajalne.
OSTATNIO NA FORUM
Wynajmij hakera! (https://t.me/Blackhat_plug) »shankiepet Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Naszą specjalistyczną...
Wynajmij hakera! (https://t.me/Blackhat_plug) »shankiepet Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Naszą specjalistyczną...
LOSOWA DIETA
Dieta CambridgeZałożenia diety Cambridge: Podstawą postępowania w leczeniu otyłości jest ograniczenie spożycia energii - czyli leczenie dietetyczne, co wiąże się zawsze ze zmianą stylu życia i zwiększoną aktywnością fizyczną. Każda właściwa dieta stosowana w leczeniu powinna być zbilansowana i dostarczać organizmowi wszystkich niezbędnych składników zapewniających... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła